Resultaten voor consultant

 
consultant
Junior Consultant.
Ben jij in je element als je je mag bezighouden met een combinatie van deze activiteiten? Lees dan verder want wij zijn op zoek naar een gedreven en zelfstandige Junior Consultant. We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega in ons consultancy team.
https://www.dbaudit.nl/it-audit/
Opleiding ICT Consultant bachelorleergang Hogeschool Utrecht.
Werk je op het snijvlak van business en ICT? En moet je regelmatig een brug slaan tussen de klant en techniek? Voor een goed advies is het belangrijk dat je je als ICT consultant goed verdiept in de structuur van jouw organisatie, en waar de ICT kan ondersteunen en hoe jouw bedrijf zich kan onderscheiden in de markt. In de bachelorleergang ICT Consultant doe je alle benodigde kennis en vaardigheden op die je voor deze rol nodig hebt. Je verdiept je in de actuele inzichten rondom alle aspecten rondom digitale transitie en de toegevoegde waarde van IT. Daarnaast ontwikkel je ook een professionele en projectmatige aanpak. De bachelorleergang ICT Consultant bestaat uit de volgende vier modules.: Business IT Alignment. Keuze uit de modules.: Business Process Management. Zin om te beginnen met deze opleiding? Meld je direct aan. De belangrijkste informatie op een rij. Handig om te weten. Aanmelddeadline 2 weken voor startdata. Start September, november, februari en april. Lesdata Afwisselend op vrijdagmiddag/avond en zaterdag.
consultant
Consultant vacatures Amsterdam YoungCapital.
Als jij gaat werken als consultant in Amsterdam kun je bij allerlei bedrijven terechtkomen. Je kunt bijvoorbeeld advies geven over personeel en dus recruitment consultant worden. Of je geeft advies over de perfecte softwaretoepassingen voor de klant en wordt software consultant. Het kan allemaal bij YoungCapital. Vind jij het leuk om veel op pad te zijn naar diverse bedrijven en sta jij sterk in je schoenen? Dan ben jij een goede consultant. Kijk snel of wij een leuke consultancy vacature in Amsterdam voor jou hebben en solliciteer vandaag nog!
Consultant: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken, Toekomst Skills.
Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Consultant? Competenties en Vaardigheden Consultant. Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Consultant nodig heeft om succesvol te zijn.
Onze consultants Ontmoet de YER Consultants Yer.nl.
YER Consultants hebben gemiddeld meer dan 5 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en zijn gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of sectoren. Zij weten daarom precies wat er speelt in de markt en kunnen zich uitstekend inleven in actuele problematiek en specifieke bedrijfsculturen.
De recruiter consultant vacature die jij zoekt bij Brunel Brunel.
Of je hebt dat al, maar je wil nóg beter worden in bepaalde skills. Er is voor ieder wat wils. Kortom: een veelzijdige functie met veel doorgroeimogelijkheden. Want heb je dit een tijd gedaan en wil je iets nieuws, dan kan je altijd verder als sourcing consultant, executive consultant, managing consultant of noem het maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Begin je het liefst vandaag nog? Bekijk dan snel onze recruitment consultant vacatures!
Maak kennis met de consultants van BAS Consultancy.
Het fijne van BAS Consultancy is dat het een persoonlijke werkgever is, waardoor je geen nummertje bent. Junior Finance Consultant. Voor een junior consultant zoals ik, is dit de perfecte manier om uit te zoeken waar je interesses liggen. Werken bij BAS.
Odyysey React Boilerplate.
Kom als consultant werken bij Voort.
Met een recruiter bespreek je een kandidaat die perfect zou kunnen zijn voor een van jouw vacatures. Je hebt een mooie vacature bij een grote opdrachtgever. s Ochtends bel je potentiele kandidaten. Na de lunch heb je een intake met een kandidaat. Heeft Voort de juiste werkplek voor hem? Vervolgens staat er een projectbezoek op de agenda. Je gaat eens horen hoe het gaat bij de opdrachtgever. s Middags word je gebeld dat er weer een professional geplaatst is. Laat de plaatsingstoeter maar horen! Dan nog de weekafsluiting. Met het team evalueer je de week en benoem je successen en aandachtspunten. Een greep uit onze 11 vacatures voor consultant.

Contacteer ons