Resultaten voor consultant

 
consultant
UR Consultant We are you.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van Kwaliteit Arbo en Milieu. UR Consultant, we are you. UR Consultant heeft met alle procescontractaannemers die in opdracht van ProRail het spoor onderhouden in Nederland een partnerschap in de vorm van een samenwerking.
Business Consultant.
Krijg jij energie van het werken aan de strategische themas van Zilveren Kruis? Bijt jij je als consultant vast in deze themas? En vind je het interessant om de operationele processen van een zorgverzekeraar te begrijpen en te verbeteren? Dan is de functie van Business Consultant wat voor jou.
Student Consultant.
Bovendien bouw je een waardevol professioneel netwerk op door de contacten die je legt met onze relaties waarbij projecten worden uitgevoerd en de ervaren consultants van LvS Group." Lees meer over Student Consultant op onze pagina voor studenten. Student Consultant is onderdeel van LvS Group.
Business Consultant GWW 4PS Nederland.
Als medior consultant doe je dat als kennisexpert binnen het projectteam. Als senior consultant doe je dat vanuit de rol als lead consultant. Belangrijk is dat wij de mogelijkheid bieden om als medior of senior een bijdrage te leveren aan pre-sales en productmanagement.
Service Consultant Adecco Group Nederland.
Service Consultant Adecco Group Nederland. Wat doet een Service Consultant? Onze meest voorkomende functie. De Service Consultant wordt op verschillende manier ingevuld, maar één ding hebben alle Service Consultants gemeen: je bent dienstverlenend en je bent commercieel. Als Service Consultant heb je meerdere verantwoordelijkheden en werkzaamheden.
De loopbaan van de consultant Schaekel Partners.
Daarna maakte hij de stap naar zelfstandig interim manager en sinds kort is vervult hij een lijnmanagementpositie in vaste dienst. Nooit had ik kunnen vermoeden, bij mijn start als consultant bij een gevestigd IT consultancy bedrijf, dat dit het begin zou zijn van een cyclus, mijn lifecycle als interim manager, aldus Siebren van der Kooij.
Van manager in loondienst naar zelfstandig business consultant Van Ede Partners.
Van manager in loondienst naar zelfstandig business consultant. Van manager in loondienst naar zelfstandig business consultant. Van manager in loondienst naar zelfstandig business consultant. Je bent een professional in het bankwezen. Je hebt voor diverse banken gewerkt. Je hebt ervaring met marketing en verandermanagement.
SAP consultant Pellaton Stars.
Functionele consultants richten zich vooral op het inrichten van de SAP-module en de communicatie met gebruikers, terwijl de technische consultants zich bezighouden met het technische ontwerp, het verhelpen van de technische problemen en het bouwen en aanpassen van de interfaces. Bekijk ook eens wat een SAP basis consultant doet.
Als consultant krijg je veel uitdagingen en kansen, maar het vak moet wel echt bij je passen.
Diversiteit en inclusie. Als consultant krijg je veel uitdagingen en kansen, maar het vak moet wel echt bij je passen. Collegas Robin en Emily startte beide even geleden als management consultant bij Capgemini Invent en werken nu inmiddels allebei binnen hetzelfde customer engagement team.

Contacteer ons